Takaisin

Seuran pesuhuoneen ja saunan remontti käyntiin 6.4.2024 klo 9.00

Talvikokouksessa puheenjohtajamme Keijo Kerola kertoi paikalla oleville jäsenille Leader-hakemukseemme liittyvästä päätöksestä. Päätös oli meitä jäseniä kohtaa mieluisa ja meidän on mahdollista saavuttaa se, mikä meille on tärkeä asia sekä itsellemme, mutta myös vuokraavuus takuuseemme ulkopuolisille vuokraajille.

Jotta ja notta tämä asia etenee, niin sitoudutaan jokainen jäsen tekemään parhaamme osallistumalla pesuhuoneen remonttitalkoisiin saavuttaaksemme uudistetut ja siistit tilat. Mitä enemmän meitä on talkoissa sen enemmän saamme kerrytettyä talkootunteja ja siten me itsekin hyödymme myös enemmän.

Olet rakennusalan ammattilainen tai et, niin nyt jokaista jäsentä tarvitaan, pidä tosta ja väistä vähän, kyllä paikalla on osaajiakin, niin on helppo tehdä, kun voi kysyä ja yrittää. Jos sinulla on rakennusmiehen työkaluja, niin ota toki mukaan, toki se helpottaa ja nopeuttaa töiden etenemistä, kun on millä tehdä.

Lauantaina 6.4 klo 9.00 aloitamme talkoot operaatiolla purku jatkuen ainakin viikonloppuisin la ja su ja varmaan myös arki iltaisinkin tavoitellen valmista 18.5 mennessä.


LISÄKSI kokouksessa lukittiin jäsenmaksuksi 70,00 euroa eräpäiväksi 26.4, mutta toivottiin ja paikalla olevien nyökytyksillä, että jäsenet maksaisivat ennen eräpäivää, jos vain olisi mahdollista. Seuran tilinumero on FI24 5106 1550 0580 93

Hallituksen pidettyään järjestäytymiskokouksensa julkaistaan lisää tiedotettavaa.

Kattellahan talkoissa 6.4.2024.

- Hallitus.