Takaisin

Jäsentiedote 2/2023

Niinisalon Erämiehet ry 

Kesäkokouksen TIEDOTE

 

YLEISTÄ

Tervehdys hyvät jäsenet!

Kesäkokous pidettiin majalla 29.7.2023 klo 10.00 alkaen paikalle tulleiden 17 jäsenistön kesken. Kokous vietiin hyvässä hengessä päätökseen saakka vajaassa tunnissa.

METSÄSTÄMINEN

Seuran jäsenten ja heidän vieraittensa on oikeus harjoittaa metsästystä            seuran metsästys alueilla tulevana kautena kaiken pienriistanmetsästyksen osalta. Vieraskortilla metsästäminen tapahtuu isännän kiintiöstä ml. metsäkauris.

Rauhoitusalueet

Metsäkanalinnut on rauhoitettu Levosen/Iso-Sävin peltoalueet ja Sakari Salon perikunnan maat. Koiratarhan koulutuskentän edessä oleva pienilampi on rauhoitettu.

Kiintiöt

Kauris asetuksen mukaan, ml. kevätpukkimetsästys. Yksi urosmetso ja kolme teertä, muut asetuksen mukaan.

Majavametsästys yhteisluvan mukaisesti, tästä tiedotetaan erikseen. Tiedote pitää sisällään tarkat ohjeet metsästyksestä.

Vieraskortti

Vieraskortti 20 €/vrk seuran tilille maksettuna, isännän nimellä varustettu. Hirviseurueeseen kutsuttuvana vieraana, ei maksua.

PEIJAISET

Peijaisten valmistelut ovat alkaneet ja pidetään 5.8.2023 majalla tapahtuvana juhlana. Peijaisiin ilmoittautui kaikkiaan 91 henkilöä, joten isot juhlat on edessä. Peijaisiin ilmoittautuneille hauskaa tulevaa juhlan humua.

LEADER-HANKE

Seura on hakenut Leader-hanketta majalla tapahtuvaan remonttiin. Elokuussa alkupuolella tulee päätös hakemukseemme. Remontilla on tarkoitus toteuttaa saunan puolella saunan ja pesutilan remonttina. Asiaan palataan päätöksen tultua.

TIEDOSSA OLEVIA TALKOITA

Jäsenellä on mahdollisuus käydä majalla suorittamassa erilaisia tehtäviä. Jokaisen pitää kuitenkin ennen tuloaan selvittää talkoopäälliköltä tai majanhoitajalta, mitä kulloinkin majalla tehdään ja, että voiko mennä majalle tekemään talkoita Ja edelleen muistutuksena, että vain majalla tapahtuvat työt ovat talkootyön arvoisia.

Peijaiset ovat seuran tämän vuoden tärkein tapahtuma. Annathan oman panoksesi peijaisten onnistumiseksi.

Peijaisiin liittyen talkoita on majalla 3.- 4.8.2023 alkaen 15.00, mutta jos pääset aiemmin, niin ole yhteydessä alla oleviin henkilöihin.

Jos pääset jo keskiviikkona 2.8.2023, niin ole yhteydessä peijaisvastaavaan Jari Loukkalahteen 0400-704848 tai Simo Korpelaan 050-5541598 saadaksesi tiedot, mitä pitää tehdä.

AMPUMAHARJOITTELU

Seura on varannut mahdollisuuden ampumaharjoitteluun Vihteljärven metsästysseuran ampumaradalla 19.8.2023 klo 10.00. Tähän ampumaharjoitteluun ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet.

LOPPU HUIPENNUKSEKSI

                          Annetaan vuokralaisille oma rauha olla majalla ja nauttia majan antimista.

Kun käytämme majaa, niin muista AINA jättää maja siistiksi ja täyttää seuraavalle puukopat täyteen.

TARKASTA ennen majalle tuloa majanhoitajalta, että onko maja käytettävissä ja siten mahdollista mennä.

Seuraa lintuinfluenssan yleistä tiedottamista. Jos havaitset epämääräisesti kuolleita lintuja, niin ota yhteyttä sihteeriin.

Kontinniityllä on seuran riistapelto hoidettuna.

Jokainen meistä muistaa ja huolehtii, että seuramme on meille jokaiselle tärkeä seura, josta puhumme ja mainostamme pelkästään hyvää.

Jos jollain on jotain mieltä painavaa tai epäselvää, niin ota tämmöisessä tapauksessa yhteyttä hallituksen jäsenistöön ja tuo asiasi esille. Tämä on se oikea toimintatapamalli ja vältetään siis ulkopuolisten seurassa seuramme negatiivisten asioiden keskustelusta.

Kaikille hyvää jahtikauden aloituksen odottamista ja tarkkoja, puristavia laukauksia nähdään talkoissa!

 

Hallitus.